Boekhouder voor Hoofddorp en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Hoofddorp

Boekhouder Haarlem

Boekhouder Haarlem is de zzp-boekhouder voor een vaste all-in-prijs. Die bedraagt 80 euro excl btw per maand.

Uw administratie kunt u bij ons vertrouwd uit handen geven zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Honderden ondernemers gingen u al voor.

 

Boekhouder Haarlem specialist voor de zzp’er

Door onze jarenlange ervaring met zzp’ers en hun boekhouding en administratie, kunt u ons gerust een zzp-specialist noemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Niet voor niets vragen zzp-klanten Boekhouder Haarlem als klankbord. Een service die wij graag leveren en die wij als onze meerwaarde zien. Maak er gebruik van!

 

Boekhouder Haarlem

Advies op maat bij boekhouder Haarlem

De wet- en regelgeving omtrent zelfstandigen verandert regelmatig. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u daarom goed adviseren. Dat scheelt u veel tijd, u hoeft zich niet in te lezen en alle ontwikkelingen niet bij te houden.

Boekhouder Haarlem versus accountant?

Wellicht vraagt u zich af waarom u voor een boekhoudkantoor in plaats van een accountant zou kiezen. Grote bedrijven moeten jaarlijks een jaarrekening opleveren aan de fiscus en kiezen daarom vaak voor een accountant. Maar wat veel zelfstandigen zonder personeel niet weten is dat een jaarrekening voor hen niet verplicht is. Dat is goed nieuws want het scheelt u een hoop geld. Wel vraagt de belastingdienst aan het einde van het jaar om een balans en winst- en verliesrekening. Die maken wij graag voor u.

Maximale bereikbaarheid

Als zzp’er gaat het werk vaak ook buiten kantoortijden door. Dat begrijpt Boekhouder Haarlem als geen ander. Daarom kunt u ons iedere dag van 08.00- 22.00 uur bereiken, zeven dagen per week.

 

Startende zzp’er bij boekhouder Haarlem

Als startende zelfstandige komt er heel veel op u af. Zaken waar u vooraf wellicht nooit bij heeft stilgestaan, fiscale regels die nieuw voor u zijn. Dan is het fijn om in Boekhouder Haarlem een zakelijke partner te hebben die van de hoed en de rand weet. Door onze jarenlange ervaring met zzp’ers weten wij wat er allemaal op u af komt en kunnen we u helpen en adviseren. U vindt in ons een ervaren en professionele sparringpartner. Niets is fijner dan goed van start te kunnen gaan, wetende dat uw administratie in goede handen is.

 

Boekhouder Haarlem

 Volledige administratie

U hebt het al druk genoeg met het opzetten van uw onderneming. Dan is het fijn dat Boekhouder Amsterdam de volledige administratie van u overneemt. Alles gebeurt online zodat u er zelf weinig werk aan heeft. Het enige wat u hoeft te doen is het digitaal aanleveren van uw facturen. De rest doen wij voor u. Denk daarbij aan:

  • Het opmaken van een grootboek
  • Samenstellen van de winst- en verliesrekening
  • Btw aangifte indienen per kwartaal
  • Aangifte inkomstenbelasting verzorgen
  • Aanvragen van uitstel bij de Belastingdienst als dit nodig is
  • Het opstellen van de balans van uw onderneming aan het einde van het boekjaar

 

Overstappen naar Boekhouder Haarlem

Hopelijk bent u enthousiast geraakt over de informatie op deze website en wilt u ook graag gebruik maken van de kennis en kunde van Boekhouder Haarlem.

Mocht u al bij een ander boekhoudkantoor of account aangesloten zijn, geen enkel probleem. Wij regelen de overstap kosteloos en moeiteloos voor u. Wij vragen uw dossier op en regelen alles zodat u er geen omkijken naar heeft. Onze overstapservice is helemaal gratis.

Contact

Overtuigd van onze uitstekende service en scherpe tarieven? Bel Boekhouder in Haarlem op 06-13936399

Liever eerst wat meer informatie, ook dan kunt u ons gerust bellen op hetzelfde nummer. Mailen mag uiteraard ook.