Boekhouder voor Hoofddorp en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Hoofddorp

Administratie VoF Hoofddorp

De vennootschap onder firma ( Administratie VoF) is een manszaak maar dan voor twee ZZP’ers die samen werken in de VOF.De VOF is makkelijk op te richten (KvK). En kent zeker voor de ZZP’er als starter vele fiscale voordelen.

  • Beide vennoten hebbent recht op MKB-winstvrijstelling
  • en als de ZZP’ers meer dan 1225 uur per jaar aan hun onderneming werken
  • dan hebben ze  ook recht op zelfstandigenaftrek en startersaftrek.

Elke ZZP’er is  hoofdelijk aansprakelijkheid. Ook met zijn privé vermogen (eigen woning, boot, tweede auto etc.) voor alle schulden van zijn bedrijf. De vennoten vallen met de administratie van de VOF  onder de Inkomstenbelasting.

Administratie VoF

Het is raadzaam om bij de oprichting van de VOF de afspraken (winstverdeling, tekenbevoegdheid etc.) onderling vast te leggen in een vennootschapscontract.

Administratie

Boekhouder Hoofddorp is de man voor de ZZP’er. Wij verzorgen uw volledige administratie, aangifte omzetbelasting, stellen de balans op, maken de winst- en verliesrekening, verzorgen de aangifte inkomstenbelasting, geven gevraagd en ongevraagd advies en zijn zeven dagen per week open.

En als u zelf een deel van uw boekhouding wilt doen, dan kan dat ook. Wij zijn dan ook pro-actief.

Wilt u besparen op de kosten van uw boekhouder of accountant bel ons dan eens voor een gratis kennismaking. Wij maken vaste afspraken waardoor u van te voren altijd weet hoeveel u wanneer dient te betalen.

U kunt uw administratie in een ordner of online aanleveren bij boekhouder Hoofddorp. U dient dit wel volgens onze eisen te doen, zodat wij volgens vaste lijnen/methode kunnen werken.

De ouderwetse schoenendoos accepteren wij niet.

Boekhouder Gezocht? Bel Boekhouder Hoofddorp