Boekhouder voor Hoofddorp en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Hoofddorp

Achterstand met boekhouding. Heeft u een boekhoud achterstand of heeft u problemen met de Belastingdienst, of de deurwaarder. Bel dan 06-13936399. Boekhouder Hoofddorp heeft ervaring in dit soort situaties en kan u lucht geven in dit soort lastige situaties.

Achterstand met boekhouding

Boekhouder Hoofddorp heeft eerder al goede resultaten geboekt met zzp’ers die betalingsproblemen of achterstanden hadden en de administratie van die zzp’ers staat nu weer helemaal op de rails.

Het is anno 2020 voor een zzp’er een moeilijke keuze. Boekhouding zelf doen of uitbesteden. Uitbesteden kost geld, maar dan heeft u wel een pro die u inhuurt. Een aantal ZZP’ers wil op de kosten besparen en gaat zelf boekhouden. Vroeger ging dat met Excel. Een pakket dat nog steeds goed werkt. Anno 2020 bieden allerlei partijen online boekhouden aan. Het lijkt er dan op dat u voor twee tientjes per maand geen boekhouder meer nodig heeft. Vele ZZP’ers lopen op het einde van het boekjaar vast. Sommigen laten de administratie liggen en vergeten aangifte te doen. Dan stapelt de post zich en komen de kosten van deurwaarder etc.

Hulp bij achterstand met boekhouding

In veel van deze gevallen dachten cliënten dat het probleem niet te verhelpen was. Maar de ZZP Boekhouder kan door zijn ervaring en contacten vaak meer doen dan u denkt.
Het invoeren van verkoopfacturen, de inkoopfacturen, verwerken van mutaties van de bank, giro, kasboek, het samenstellen van de balans-en winst en verliesrekening, verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB). Aangifte omzetbelasting per kwartaal verzorgen, Administratie ophalen, de grootboekadministratie, Debiteuren- en crediteurenadministratie, Het uitstel aanvragen voor de inkomstenbelasting, Gratis haal en breng service

achterstand? Bel boekhouder Hoofddorp

U betaalt bij boekhouder Hoofdorp een vast bedrag voor

 • Verwerking administratie
 • Opstellen balans en winst en verliesrekening
 • Verzorgen aangiften omzetbelasting
 • Indienen inkomstenbelasting van u en uw partner
 • Aanlevering per email

 Via online boekhouden kunt u uw

 • Verkoop facturen,
 • Inkoop facturen,
 • bankafschriften, MT-940 bestand
 • kosten, uren,
 • de zakelijk gereden kilometers met uw privé auto
 • per email aanleveren.

Jaarprijs Boekhouder Hoofddorp

N.B. In onze jaarprijs zijn de jaarrekening –die niet meer verplicht is voor de ZZP’er- en de opslag van uw PDF’s niet inbegerepen. Uw PDF’s –gescande documenten- dient u zelf zeven jaar te bewaren.

Heeft u wel een jaarrekening nodig. Op de jaarrekening is de balans te vinden. Hierop staan uw bezittingen (inventaris, vorderingen en liquide middelen) en schulden (te betalen omzetbelasting, lening, eigen vermogen en crediteuren). Naast de balans maakt ook de winst- en verliesrekening deel uit van de jaarrekening.

Het verslag wordt opgesteld in Excel.  Het opmaken van een jaarrekening voor een eenmanszaak kost extra. Normaliter krijgt u van ons jaarlijks een pdf met de balans en winst- en verliesrekening. Dit moet voldoende zijn voor de fiscus en bank.

In veel van deze gevallen dachten clienten dat het probleem niet te verhelpen was, de boekhouder Hoofddorp kan door zijn ervaring en contacten vaak meer doen dan u denkt bij een achterstand.

 Meer informatie bij achterstand boekhouding