Boekhouder voor Hoofddorp en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Hoofddorp

ZZP-boekhouder

ZZP-boekhouder staat voor service, kwaliteit, ervaring en persoonlijk contact tegen een betaalbare prijs. Voor 960 euro excl. BTW per jaar verzorgen wij uw aangiften BTW en Inkomstenbelasting, maken wij uw balans. En vragen wij uitstel aan. Alle gesprekken zijn ook bij de prijs inbegrepen. Onze doelgroep is de ZZP’er. Voordeel voor de ZZP’er: wij zijn ook na 17.00 uur en in het weekend bereikbaar.

ZZP-boekhouder regio Hoofddorp

ZZP en Boekhouder heeft achttien jaar ervaring op administratiegebied. Wij nemen u alle zorgen van het voeren van een administratie uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waar u geld mee verdient: uw eigen onderneming.

Het is vaak gunstiger om uw administratie aan zzp-boekhouder uit te besteden. Sterker: u bespaart zelfs kosten door uw administratie uit te besteden. Boekhouder Hoofddorp is door zijn jarenlange ervaring ook snel in het doorzien van situaties en relatief goedkoop. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

ZZP-boekhouder

Voordeel: als u uw administratie aan ons uitbesteedt heeft u tijd om meer klussen (lees: omzet) te boeken. Een win-win-situatie derhalve.

Wat kan zzp-boekhouder voor u doen:

  •  Het invoeren van verkoopfacturen, de inkoopfacturen,
  • het verwerken van mutaties van  de bank, giro, kasboek
  • Indien u zelf uw boekhouding wilt bijhouden, kan Boekhouder Hoofddorp advies geven en helpen bij de inrichting daarvan.
  • het samenstellen van de balans-en winst en verliesrekening
  • het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting en omzetbelasting
  • Administratie ophalen

 Starter in Hoofddorp

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er met het opzetten van hun eigen bedrijf. Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Bel dan eens. Het is gesprek is gratis.

Kosten aftrek

Aftrekbare kosten, ze zijn er legio. Maar niet elke uitgave van de zzp’er ziet de fiscus als aftrekbaar. Wij bieden u een overzicht van kosten en de eisen die de fiscus stelt.

Bedrijfskleding
Werkkleding draagt u onder werktijd. Een spijkerbroek, sportschoenen of een colbert voor een zakelijke afspraak vallen daar niet onder. Wilt u die kosten wel aftrekken zet dan een groot logo op uw uniform of overal. Ook als u buiten werktijd kleding draagt dan is een logo vereist.

Zakelijk diner

Diner, borrel met klanten of collega’s is voor 80 procent aftrekbaar. U betaalt de rekening van bv 100 euro de boekhouder brengt 80 euro ten laste van het resultaat.

Telefoon

De aankoop van een gsm en de gesprekskosten zijn aftrekbaar. Abonnement van een huistelefoon, als u die nog heeft anno 2020, is niet aftrekbaar. De kosten van bellen wel.

Sponsorschap

u bent sponsor van de locale bvo. Die kosten zijn aftrekbaar en de btw eventueel ook. Geeft u voedsel  voor een evenement? Zorg dat de kostenuitgave juist wordt omschreven. Geeft u om-niet dan is het geen sponsoring. Er dient sprake te zijn van een tegenprestatie.

Info zzp-Boekhouder

Vragen over uw boekhouding/administratie, neem contact met ons op