Boekhouder voor Hoofddorp en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Hoofddorp

Wat doet boekhouder-Hoofddorp. De startende mkb’er en zzp’er heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Omdat Boekhouder Hoofddorp ernaar streeft met al zijn klanten een langdurige relatie op te bouwen, zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.Wij kunnen een startende zzp’er of mkb’er o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

wat doet Boekhouder Hoofddorp

Overstappen van ander administratiekantoor

Bent u niet tevreden over uw huidige accountant (te duur, niet bereikbaar) of administratie kantoor? Bel dan Boekhouder Hoofddorp voor een vrijblijvend gesprek (graatis).  De parktijk wijst uit dat een ZZP’er, MKB’er het beste  per 1 januari kan overstappen naar een nieuw administratiekantoor.Bij overstap op 1 januari kan de huidige boekhouder het afgelopen boekjaar afronden en boekhouder Hoofddorp beginnen met het nieuwe boekjaar op basis van de cijfers van het afgelopen boekjaar.

Welke ZZP’ers kiezen voor Boekhouder Hoofddorp?

 • Ondernemingen (mkb, zzp) die per 1 januari starten.
 • Ondernemers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen tijd vrijmaken voor hun corebusiness of tijd besteden aan hun kinderen, kleinkinderen.
 • Ondernemers die overstappen uit onvrede met hun huidige administratiekantoor. De praktijk wijst uit dat deze groep ondernemers veelal klaagt over het gebrek aan persoonlijke begeleiding en de hoge rekeningen.

Wat doet boekhouder Hoofddorp

Hierbij verzorgt boekhouder Hoofddorp  uw volledige administratie.

 • Van het invoeren van inkoopfacturen,
  het verwerken van mutaties van de bank, giro en kas in een administratie pakket
  tot en met het verzorgen van de balans,
  en het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting.

U verzorgt uw administratie zelf.

Hierbij controleert Boekhouder Hoofddorp uw administratie per drie maanden en maken wij een kwartaalverslag op. Deze optiwe wordt alleen aanbevolen aan de ZZP’er/MKB’er die wél over enige boekhoudkundige kennis beschikt. Het invoeren van de inkoop-, verkoopfacturen, mutaties bank, giro en kas in een administratie pakket geschiedt dan door de ZZP’er zelf. Indien u uw boekhouding zelf wilt doen, kunnen wij u adviseren bij de inrichting hiervan.

Beschikt u niet over boekhoudkundige kennis besteedt uw administratie dan uit, de praktijk wijst uit dat als u uw boekhouding zonder administratieve kennis gaat verwerken er vele fouten insluipen. Wij zijn dan meer tijd kwijt met het corrigeren van uw boekingen dan als we deze boekingen zelf hadden gemaakt. Terwijl u verwacht goedkoper uit te zijn…

Wij gaan echter uit van juiste en volledige weergave van de werkelijkheid.

Periodieke rapportage en opstellen jaarstukken

Het opstellen van de balans zal op deskundige wijze plaatsvinden.

Belastingaangiften regio Hoofddorp

Wij verzorgen graag uw belastingaangiften. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

BTW aangiften

Afhankelijk van de grootte van uw onderneming, per maand, per kwartaal of jaar. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting

Uw jaarlijkse aangifte. Waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de aanwezige belastingaftrekmogelijkheden als ondernemer met investeringsaftrek en meewerkaftrek, zelfstandigenaftrek en als particulier met persoonsgebonden aftrek, lijfrente en inkomsten uit eigen woning.

Vragen over wat doet boekhouder Hoofddorp

 • Tel: 06 1393 6399
 • info@zzp-boekhouder.nl